fbpx

Adoor Privatlivspolitik

Opdateret 19/2 2020
Denne privatlivspolitik vedrører Adoor’s opsamling, brug, deling og beskyttelse af brugerinformation fra mobilapplikationer, webstedet og enhver anden mobil eller online service, der ejes og tilbydes af Adoor, herefter service.

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse med vores service, indsamler vi dine personoplysninger. Når du bruger Adoors platform, giver du således samtykke til, at Adoor må håndtere de kategorier af oplysninger, der er relevante for at kunne levere den nødvendige service eller optimering, vedligehold eller udvikling af vores service.

RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Oplysninger du giver os

Kontooplysninger. Når du opretter dig, angiver du dit fulde navn, e-mail og en adgangskode. Behandling af kontooplysninger er nødvendig for udførelsen af Adoors service og for bedre at forstå vores kunder og dermed tilbyde nye og forbedrede produkter og services.

Oplysninger om mobiltelefon. For at udføre enhver handling på vores platform, skal du angive et mobiltelefonnummer, der er bekræftet via SMS. Dette er en måde for os at bekræfte din identitet og skabe et betroet miljø for alle brugere.

Profilinformation, personlig. Adoor beder dig give flere oplysninger i din brugerprofil for at øge tilliden på vores platform. Dette kan inkludere et billede af dig selv, din uddannelse, dit hverv, fritidsinteresser mv.

Profilinformation, bolig. Adoor beder dig give flere oplysninger i din boligprofil for at øge tilliden på vores platform, samt at øge interessen om din bolig generelt og for potentielle købere. Dette kan inkludere billeder af boligen, oplysninger om dit kendskab til området boligen ligger, kvaliteter ved boligen man ikke kan se ud fra fakta, hvorfor har du været glad for at bo der, mv.

Identitetsbekræftelse og bekræftelse af ejerskab af bolig. Når du opretter dig som boligejer, skal du valideres, således vi kan bekræfte ejerskabet af boligen på vores platform. Som en del af dette kan vi bede dig om at uploade et billede af dit ansigt, billede af dit kørekort og/eller pas for at bekræfte din identitet, eller du kan vælge at lade dig nemID-validere. Billeder slettes efter et år. Yderligere kan nogle brugere blive bedt om at uploade en kopi af et brev fra en offentlig myndighed, sendt til brugerens navn og adresse til en krypteret Adoor-mappe, der hostes eksternt. Dette er typisk i tilfælde hvor en boligejer har navne- og adressebeskyttelse.
Du har også mulighed for at lade dig NemID-validere som bruger, selvom du ikke ejer en bolig.

Kommunikation med Adoor og andre brugere. Hvis du kommunikerer med os via app, webformularer, e-mail eller andre digitale kommunikationskanaler, kan vi beholde indholdet af dine meddelelser, dine kontaktoplysninger og vores svar. Vi opbevarer også kopier af alle meddelelser, du sender via Adoor til andre brugere. Adoor har en oprigtig og juridisk interesse i at behandle de nævnte personlige data for at hjælpe med at løse eventuelle problemer mellem brugere eller mellem Adoor og en bruger, generelt for at forbedre vores kundepleje, minimere upassende indhold på platformen eller bedre forstå, hvordan vores brugere interagerer med platformen og hinanden.

Sociale medier. Når du interagerer med vores service gennem forskellige sociale medier, f.eks. når du logger ind via Facebook, eller når du liker eller lægger en kommentar på vores Facebook-side eller interagerer med os på andre sociale medier, kan vi muligvis modtage information fra det sociale netværk, f.eks. profilbillede, brugernavn, bruger-ID, der er knyttet til din konto, herunder aldersinterval, sprog, land, venneliste og alle andre oplysninger, du tillader det sociale netværk at dele med tredjepart. De data, vi modtager, afhænger af dine personlige indstillinger på det sociale netværk. Behandling af disse informationer er nødvendig for udførelsen af Adoors ydelser.

Information, som vi automatisk indsamler fra din brug af Adoor

Oplysninger om brug.Vi indsamler oplysninger om dine interaktioner med appen og webstedet, såsom sider eller andet indhold du ser, dine søgninger, swipes, kontaktede boligejere og andre handlinger på platformen. Disse data gemmes i vores database såvel som de deles med tredjeparter. Vi behandler de nævnte personlige data grundet vores oprigtige interesse i at yde en god og vedkommende service og løbende forbedre vores produkter og tjenester såvel som at give brugerne kundesupport.

Placeringsoplysninger.Vi logger de to sidste kendte IP-adresser, når du bruger Adoor. Disse oplysninger kan ikke identificere brugere individuelt og er anonyme. Vi bruger den aktuelle placering til at forbedre søgningen efter boliger på vores platforme, men vi gemmer ikke data om din placering. Hvis du har aktiveret placeringsdeling på din Adoor-mobilapp, kan vi muligvis også bruge mere specifikke placeringsoplysninger (f.eks. Placering fra din mobile GPS) med det formål at hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Cookies. Vores hjemmeside bruger cookies, inklusive tredjepartscookies, for at vise dig relevant indhold og produkter relateret til Adoor samt for at holde dig logget ind på webstedet. For mere information, bedes du læse vores cookiepolitik nedenfor.

Google reCAPTCHA. Adoor bruger reCAPTCHA-tjenesten fra Google ved tilmelding og login til at verificere, at brugere, der bruger platformen, er virkelige personer og ikke “bots” eller anden ondsindet software, der bruger webstedet til spam eller misbrug. Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kommunikation til brugerne

Marketingmeddelelser.Adoor kan kontakte dig med henblik på direkte markedsføring, forudsat at vi har fået dit forudgående samtykke. Det betyder, at Adoor muligvis bruger dine personlige data, som vi har indsamlet i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, til at kontakte dig med nyhedsbreve og andet marketingmateriale. Den direkte markedsføring kan leveres til dig via e-mail, SMS eller push-meddelelser. Vores markedsføring kan omfatte tilbud, der leveres sammen med vores partnere.

Transaktionsmeddelelser. Adoor sender e-mail, SMS-beskeder og push-meddelelser, der indeholder oplysninger relateret til dine henvendelser og transaktioner på platformene. Dette inkluderer information om status på beskeder du har sendt, svar fra modparter, ændring i status på boliger på din favoritliste, eller andre hændelser som kan have relevans for din profil. Du modtager disse meddelelser som en del af det produkt vi tilbyder, og på grund af vores oprigtige interesse for at levere et godt og vedkommende produkt. Transaktionsmeddelelserne vil ikke indeholde noget markedsføringsmateriale. Se, hvordan du kan fravælge i “Dine valg” nedenfor.

Servicemeddelelser. Adoor sender e-mail, SMS-beskeder og push-meddelelser, der indeholder information og nyheder relateret til virksomheden, vores produkt og vores tjenester for at sikre, at brugerne har de nyeste oplysninger om, hvordan platformen fungerer, og hvordan de kan gøre det bedst muligt at bruge det. Du modtager disse meddelelser som en del af det produkt vi tilbyder, og på grund af vores oprigtige interesse for at levere et godt og vedkommende produkt. Servicemeddelelserne indeholder ikke markedsføring. Se, hvordan du kan fravælge “Dine valg” nedenfor.

DELING & FORTROLIGHED

Deling mellem brugere. For at hjælpe med at lette henvendelser, deles visse oplysninger mellem brugere, når du henvender dig til en boligejer eller boligsøgende. Som minimum deles dit navn og dit eventuelle profilbillede. Hvis du kontakter en boligsøgende, deler vi også din postadresse med den boligsøgende.

Profilinformation og anden offentlig information. Dele af din offentlige profilside, såsom dit fornavn, profilbillede, personlig beskrivelse, uddannelse, beskæftigelse, alder og gennemsnitlig responstid på platformen er synlige for andre brugere.  Hvis du fjerner oplysninger, du har oprettet på Adoor, kan oplysninger/kopier muligvis forblive synlige på arkiverede sider, eller hvis andre brugere har kopieret eller gemt disse oplysninger.

Eksterne partnerskaber.Vi deler muligvis dit navn, e-mail, telefonnummer og aktivitet på platformen, med eksterne virksomheder for at give dig yderligere tjenester, der er relateret til Adoor, for eksempel rabat på advokatbistand, boligstyling og andet.

Værktøjer til dataanalyse. Vi deler muligvis oplysninger om din brug af platformen med tredjepartsanalyse, der giver os mulighed for at forstå, hvordan brugere interagerer med produktet og andre brugere, såvel som at målrette markedsføring.

Sikkerhed og overholdelse af loven. Vi kan lovligt dele personlige oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde enhver gældende lov eller forskrift, eller for at håndhæve vores vilkår og betingelser. Dernæst kan vi lovligt dele personlige oplysninger hvis det er som led i undersøgelse af mulige lovovertrædelser eller mistanke om kriminel adfærd.

Aggregerede data. Vi kan samle og anonymisere dine personlige oplysninger og dele disse anonyme og/eller aggregerede data med tredjepart. Denne information kan ikke identificeres personligt og bruges til industri- og markedsanalyse, demografisk profilering, markedsføring og reklame og andre forretningsformål.

ANDRE VIGTIGE OPLYSNINGER

Analyser af din kommunikation. Vi kan gennemgå eller analysere din kommunikation (inklusive meddelelser sendt til andre brugere, kommentarer og indhold af profilsiden) på platformen til forebyggelse af svig, risikovurdering, lovgivningsmæssig overholdelse, undersøgelse, produktudvikling, forskning og kundesupportformål. Behandlingen af dine personlige data i denne forbindelse er baseret på vores oprigtige interesse for at levere et godt og vedkommende produkt.

Opbevaring af data. Efter opsigelse eller deaktivering af din konto kan Adoor opbevare dine oplysninger i en kommercielt rimelig tid til backup, arkivering eller revisionsformål eller for at vedligeholde og forbedre tjenesten. Derudover kan Adoor beholde og fortsætte med at bruge al information (inklusive billeder og brugerindhold), der er indeholdt i din kommunikation med andre brugere eller up-loadet/sendt til offentlige eller semi-offentlige områder i Adoor efter opsigelse eller deaktivering af din konto.

Google Maps. Dele af Adoor-platformen bruger Google Maps, herunder Google Maps API (er). Brug af Google Maps er underlagt yderligere betingelser for Google Maps og Googles privatlivspolitik.

DINE VALG

Adgang og opdatering. Du kan når som helst gennemgå og ændre dine kontooplysninger ved at logge på din konto og gennemgå dine kontoindstillinger og brugerprofil.

Kommunikation. Du kan fravælge at modtage SMS og push-meddelelser på din mobiltelefon fra dine kontoindstillinger. Du kan også fravælge at modtage underretnings-e-mails fra Adoor, der vedrører modtagelse af meddelelser fra andre brugere, matchede boliger eller købere. Hvis du modtager vores nyhedsbrev, kan du afmelde dette i afmeldingslinket i meddelelsen eller i dine kontoindstillinger.

Gennemgå og slet dine oplysninger. Du kan skriftligt anmode om kopier af dine personlige oplysninger, som vi har. Vi vil give dig en kopi af de personlige oplysninger, som vi har, så snart det er praktisk muligt, og under alle omstændigheder ikke mere end 30 dage efter modtagelse af en gyldig skriftlig anmodning. Vi kan anmode om identifikationsbevis for at bekræfte din identitet og validere anmodningen. Hvis dine personlige oplysninger, som vi har, er unøjagtige, så fortæl os det, og vi opdaterer de relevante oplysninger. Du kan også anmode om sletning af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den relevante databeskyttelseslovgivning. Vi vil underrette dig inden for 30 dage efter din gyldige anmodning om den relevante handling, der er truffet. Oplysninger om boliger har vi direkte fra eksterne kilder og offentlige registre fx BBR. Det er ikke muligt for dig selv eller os at ændre eller rette disse oplysninger på vores platform. Det skal gøres direkte hos kilden. Herefter bliver oplysningerne automatisk rettet hos os, med maksimalt 30 dages forsinkelse. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvor du retter eksterne data.

SIKKERHED

Vi implementerer og opdaterer kontinuerligt vores sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe med at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang. Specifikt gør vi følgende for at beskytte dig: Inden du gemmer din adgangskode, anvender vi en kryptografisk sikker hashing-algoritme. Det betyder at selv i tilfælde af datatyveri fra vores servere, er din adgangskode sikker. Vi bruger kun standardkrypteringsalgoritmer og godt testede kodebiblioteker. Vores database såvel som alle vores applikationsservere kører på Amazon Web Services (AWS), og vi er afhængige af Amazons fysiske og infrastrukturelle sikkerhedsforanstaltninger.

ÆNDRINGER I DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik eller relaterede procedurer til enhver tid i overensstemmelse med denne bestemmelse. Vi lægger den opdaterede privatlivspolitik på Adoor-platformen og opdaterer datoen “Sidst opdateret” øverst på denne side. Ændringer af Adoors privatlivspolitik er gældende, når de offentliggøres på denne side. Din fortsatte brug af Adoor-tjenester efter disse ændringer betyder, at du accepterer den reviderede fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer disse ændringer, kan du vælge at lukke din brugerprofil hos os.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål eller klager om denne fortrolighedspolitik eller Adoors informationshåndteringspraksis, kan du kontakte os på:

Adoor ApS
Jagtvej 157
2200 København N
E-mail: support@adoor.net

Du kan indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed, hvis du mener, at vores behandling af dine personoplysninger er i strid med gældende datalov. Kontaktoplysninger findes her.

Adoor Cookie politik

Opdateret 19/2 2020
Når du besøger vores website/APP/tjenester indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet/APP ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Adoor er en formidlingstjeneste for privatpersoner. Det er ikke tilladt for firmaer at anvende denne service. Websitet ejes og publiceres af:

Adoor ApS
Jagtvej 157
2200 København N
Telefon: 7025 4255

Vi anvender cookies til følgende formål:
Trafikmåling og markedsføring, teknisk funktionalitet, Adfærdsbaseret individuel målretning af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevant for dig.

Derudover benytter vi også en såkaldt Facebook Pixel. Dette er en cookie, som gør det muligt at annoncere mod tidligere besøgende, som må formodes at have en interesse i den besøgte sides produkter, ydelser og emner. Altså bliver cookies også brugt til at håndtere annoncering, og da vi bruger Facebooks annonceværktøjer og Pixel, får Facebook på den måde også adgang til cookies herfra. Facebook Pixel-cookies gemmes i 360 dage.

Vi benytter os også af LinkedIns Insight Tag, som i grove træk er Facebook Pixel bare for LinkedIn. Den bliver brugt til annoncering på LinkedIn, og LinkedIn får altså også adgang til cookies, der er indsamlet på hjemmesiden. Disse cookies gemmes i seks måneder.

Websitet kan indeholde cookies fra andre tredjeparter. 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, samt oplysninger i søgekriterier. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Dit navn vil være tilgængeligt for en anden bruger af systemet som du vælger at kommunikere med. 

Det er en forudsætning for at bruge website/APP/tjenester til at kontakte en boligejer eller en boligsøgende, at være registreret og opretholde en aktiv brugerkonto. Du skal være fyldt 15 år for at kunne kontakte andre brugere. For at kunne tilgå website/APP og herved bruge Tjenesten kræves det, at du ved registrering opgiver visse personlige oplysninger til Adoor.net, såsom dit navn, adresse, mobiltelefonnummer og alder.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længe du har en konto hos os, og i øvrigt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes og opbevares. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. 

Kontaktoplysninger
Når du besøger vores website/APP/tjenester giver du tilladelse til at vi må kontakte dig direkte på platformen, via mail og/eller via SMS/telefon for produktoplysninger og andre relevante informationer. Det kan fx være information om driftsnedbrud, nye muligheder, rettelse af tidligere fejl, eller andet som vil påvirke brugen af platforme i positiv retning. Ønsker du ikke disse informationer, kan Adoor ikke sikre en optimal og hensigtsmæssig brug af platformen. Kontakt os her, hvis du alligevel ønsker ikke at modtage informationer fra os. Det er ikke muligt at framelde beskeder sendt til din indbakke i platformen, da dette er en del af selve produktet.

Materiale
Materiale fx tekst og billeder, som uploades til vores website/APP/tjenester ejes herefter af Adoor.

DISCLAIMER

Adoor er en mødeplatform og vi kan ikke holdes til ansvar for forløb og hændelser i forbindelse med en ejedomshandel. Hvis ikke du er komfortabel med at købe eller sælge en ejendom selv, bør du alliere dig med en professionel rådgiver. Adoor kan aldrig holdes til ansvar, for evt. tab eller andet i forbindelse med en formidlet kontakt eller senere ejendomshandel.

Hvis oplysninger på Adoor er ufuldstændige eller mangelfulde, kan Adoor ikke holdes til ansvar herfor.

Denne Privatlivspolitik gælder for nye og eksisterende brugere af Adoors hjemmesider, apps og offline-aktiviteter.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Min egen tekst. Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk